• +31 6 589 41 089
  • info@businessyounique.nl

Dienstenaanbod

Wil jij samen bepalen wat de volgende stap in jouw bedrijf moet worden?

Business Younique biedt verschillende mogelijkheden voor coaching en training:

  • Zoek jij nieuwe inspiratie om een doorbraak in je bedrijf te krijgen of
  • heb je zoveel ideeën dat je niet weet welke op dit moment de juiste stap is voor jou of
  • wil je je niet langer laten tegenhouden door saboterende denkpatronen of
  • ben je op zoek naar meer rust om plannen te maken voor de groei van je bedrijf?

Kijk dan welke naar de verschillende manieren waarop dit kan. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden voor coaching of training.

Wil je vrijblijvend overleg over de trainingsvorm die het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op via info@businessyounique.nl.

Gratis inspiratiegesprek

Wil je even overleggen over een keuze die je hebt te maken in je bedrijf maar vraag je je af wat de beste manier is om tot je doel te komen? Tijdens een gratis Skypegesprek van maximaal 30 minuten krijg je meer helderheid over jouw mogelijkheden en de manieren waarop je je doel kunt bereiken.

Groepstrainingen

In kleine groepjes van maximaal 7 personen werk je samen aan het ontdekken van jouw unieke talenten en hoe je deze kunt gebruiken in je bedrijf. Je krijgt nieuwe inzichten zodat je niet meer twijfelt over je mogelijkheden of te klein denkt over je kansen maar nieuw perspectief krijgt om aan de groei van je bedrijf te werken.

Lees hier meer over actuele trainingen

1-1 Coaching

Wil jij werken aan de online zichtbaarheid van je bedrijf maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Ontdek welke manier het best bij jou past zodat je beter zichtbaar wordt en meer mensen kunt helpen met jouw dienstverlening. Er is maximale gelegenheid om je uitdagingen te bespreken zodat jij je niet meer tegen laat houden maar volop aan de slag gaat om te doen waar jij goed in bent. Individuele coaching geeft je maximale aandacht en persoonlijke feedback. Deze vorm van begeleiding is geschikt voor ondernemers die snel groeien willen realiseren in hun bedrijf.

Online trainingen

Is training of coaching voor jou moeilijk in te plannen in je overvolle agenda? Dan zijn de online trainingen perfect voor jou. Geen lange reistijden meer voor jou maar op het moment en de plaats die jou het beste uitkomt werken aan de persoonlijke en/of zakelijke groei van je bedrijf.

 “De waarde van opgedane kennis ervaar je door wat je ermee doet”

Description

Description

Do what makes your business younique

Profileer je overtuigend in de markt zodat je doelgroep je weet te vinden

− Communicatie waarmee je je doelgroep bereikt
− E-mail marketingtechnieken
− Pinterest-marketing

Training Pinterest marketing voor ondernemers

Description