• +31 6 589 41 089
  • info@businessyounique.nl

Gratis Doelenplanner

Wil jij het komende kwartaal afsluiten met een positief resultaat?

 

Met een goed plan behaal jij de doelen die je gesteld hebt!

Download nu de gratis Doelenplanner om je plannen voor het komende kwartaal waar te maken!

Doelenplanner

 

Hoe kijk jij terug op de eerste maanden van het jaar?

Kijk je met tevredenheid naar de resultaten die je de afgelopen maanden hebt behaald of worstel je met teleurstelling over het uitblijven van de geplande doelen? Als jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken en meer wilt bereiken, heb ik een simpele maar doeltreffende tool voor jou. Speciaal om het komende kwartaal positief af te kunnen sluiten.

 

Bepaal je doelen

Om betere resultaten te behalen, is het belangrijk dat je weet waar je naartoe werkt. Zonder doel kun je heel druk bezig zijn zonder ook maar enige vooruitgang te boeken. Zonder doel en zonder succeservaring, blijf je steken in een verlammend gevoel van frustratie en teleurstelling. En dat is wel het laatste wat je kunt gebruiken als je als doel hebt om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

De Doelenplanner die je straks kunt downloaden helpt je met meer focus te werken aan het uitvoeren van je plannen. Zodat je ook echt gaat groeien en meters gaat maken met je bedrijf. Want  het vastleggen van je doelen, levert je een duidelijke route naar meer succes.

Vier je successen

Hoe werkt het?

Met de Doelenplanner bepaal je voor elke maand een doel dat je vervolgens onderverdeelt in kleine haalbare actiestappen. Plan deze in, in de 4 weken van die maand. Maak een commitment om telkens nieuwe stappen te zetten richting jouw doel. En vele kleine stapjes brengen dat grote doel binnen je bereik!

Dan is het de hoogste tijd om je successen ook te vieren. Bedenk van tevoren hoe je dit wilt gaan vieren; ga je iets leuks kopen voor jezelf of maak je nu eindelijk die afspraak om iets gezelligs te doen met een vriend(in) die je al veel te lang niet hebt gesproken. Wat het ook is, doe iets leuks om het succes te vieren. Jij bent de baas en jij bepaalt of je dit groots of bescheiden wilt vieren! 🙂

Maximaal rendement

Hoe consequenter jij met de Doelenplanner aan de slag gaat, hoe groter je resultaten zullen zijn. Het is als een nieuwe gewoonte die jij aanleert; in het begin voelt het onwennig maar als je de resultaten ziet, is dat een extra stimulans ermee door te gaan.

Hieronder vind je de link naar de Doelenplanner. Print je doelen uit en hang ze duidelijk zichtbaar op bij je werkplek zodat je goed focus houdt. Want het is nog niet te laat om er  een geweldig kwartaal van te maken voor jouw bedrijf!

Op jouw succes!

 

Vergeet niet een gratis strategisch advies aan te vragen als je hulp wilt bij het bepalen van je doelen. Ik help je graag verder. Want een goede afsluiting van het jaar, gun ik jou ook!

 

Naar jouw Doelenplanner

Ps om je de Doelenplanner toe te sturen moet je mailadres geverifieerd worden (dit om spam te voorkomen). Daarvoor word je gevraagd aan te tonen dat je geen robot bent. Kost hooguit 3 seconden, dan kan ik de Doelenplanner naar je toe sturen.