• +31 6 589 41 089
  • info@businessyounique.nl

Referenties

David de Vos:

Joyce en ik kennen Petra als een hele stimulerende coach en een heel fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze spiegelt goed in persoonlijke gesprekken en weet de juiste vragen te stellen om je te helpen het grote plaatje voor de toekomst (opnieuw) helder te zien.
Ze is absoluut een ‘mensen-mens’ die er op uit is het beste in iemand naar boven te halen. Ze helpt met haar praktische tips iemand enorm in de ontwikkeling van zijn of haar werkzaamheden.

Naast haar coachingstalent is ze ook een goed schrijfster en heeft ze ons meermalen daarin bijgestaan. Binnen onze groeiende organisatie zijn we dan ook erg blij geweest met haar ondersteuning in raad en daad.

David de Vos
directeur Stichting Go and Tell
info@goandtell.nl
www.goandtell.nl

Wat een inspirerend coachingsgesprek met Petra! Ik ben bezig met de kickstart van mijn project Sprotje, een avonturenreeks waarin je binnenkort kunt lezen en beluisteren welke avonturen Sprotje beleeft. En misschien zelfs te spelen..
Petra’s kennis van zaken heeft me laten zien welke stappen ik kan gaan zetten en haar enthousiasme heeft me gemotiveerd om snel verder te lopen…Op naar de volgende stap…
Bedankt Petra!
Sida Digristina

Ik heb Petra leren kennen als een open, vriendelijk en doortastend persoon.

Petra heeft door haar scherpe blik en doortastende vragen mij meer inzichten gegeven in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als op zakelijk gebied.

Haar manier van coachen is heel persoonlijk en natuurlijk en heeft mij op een directe maar positieve manier naar mijzelf doen kijken. Hierdoor heeft zij mij verder geholpen om mijn talenten te (her)ontdekken. Door Petra ben ik meer bewuster geworden van wat ik nu wil en kan. Ze heeft mij de benodigde handvatten meegegeven om zelfstandig de volgende stappen in mijn loopbaan te laten maken.

Als je wilt groeien zowel persoonlijk als op zakelijk gebied dan is Petra de aangewezen coach hiervoor.

Hanneke Kalkman

Petra Ferwerda is een enthousiaste vrouw die een middag meegedacht heeft over onze prachtige dagbestedingslokatie in het groen! Wat hebben we al in huis en wat kunnen we meer uitbuiten?! waren de kernvragen van deze middag. Leuk hoe zij met een frisse blik naar ons bedrijf kijkt en er bij haar direct allerlei leuke ideeën naar boven borrelden. Dat inspireert en geeft nieuwe energie.

Met haar praktische tips hoe we ons bedrijf beter op de kaart kunnen zetten heeft ze ons goed geholpen. Naast haar enthousiasme kreeg ik vooral heel bruikbare, makkelijk toepasbare tips; geen hoogdravende zaken maar lekker basic; we hebben al veel in huis maar de sterke punten kunnen we beter voor het voetlicht brengen. Hierbij sluit ze goed aan bij hoe wij graag werken; met 2 voeten op de grond maar wel goed kijkend naar de veranderende wereld om ons heen.

Ik vind het heel fijn dat Petra op deze manier werkt. Voor mij werkt dat heel goed. Petra, dank je wel hiervoor!

Hilda Kors, Stichting SternZorg – Zeewolde

www.sternzorg.nl