• +31 6 589 41 089
  • info@businessyounique.nl

Wie is Petra?

Naast ondernemen maak ik graag reizen naar verre, onbekende bestemmingen. Tijdens een van mijn reizen ontmoette ik een jongetje dat me altijd is bijgebleven. Hij was bijzonder vaardig in het maken van radslagen en atletische oefeningen, die hij maar wat graag vertoonde. Zijn omstandigheden stonden hem echter niet toe dit talent verder te ontwikkelen; hij was ‘gedoemd’ op straat de kost bij elkaar te schrapen.

Ik realiseerde me dat er vele mensen zijn zoals dit jongetje, die een talent hebben maar niet in staat zijn dit tot bloei te brengen. Deze ontmoeting zette mij ertoe aan mijn eigen mogelijkheden te gaan onderzoeken. Ik had de mogelijkheden, maar zag ze niet altijd. Pas toen ik die ontdekte, was ik in staat ze echt te gaan gebruiken.

Praktische obstakels maar vooral mentale obstakels kunnen je belemmeren je mogelijkheden te zien. Ze staan in tussen jou en het realiseren van je droom. De belemmeringen kunnen zo groot worden dat je het zicht op je droom verliest. Je stopt met dromen, je stopt met werken aan je droom, je stopt met geloven in je mogelijkheden…

Dit was ook lange tijd mijn verhaal. Iedereen om me heen leek wel dat succes te hebben waarvan ik alleen nog maar kon dromen. Was een goed lopend bedrijf nog wel weggelegd voor mij? Mijn zelfvertrouwen nam hard af en daarmee ook de actie die ik voor mijn bedrijf ondernam. De negatieve spiraal was ingezet richting inactiviteit, teleurstelling, frustratie en zelfmedelijden.

De weg hieruit was simpel en ingrijpend tegelijk. Door deze negatieve kijk op mijn mogelijkheden, sneed ik iedere weg af naar een positief resultaat in mijn bedrijf. Deze bewustwording was een eerste stap uit de negatieve spiraal waarin ik terecht was gekomen. Mijn nieuwe visie had ook gevolgen voor mijn manier van werken. Kleine haalbare stapjes die binnen mijn bereik lagen, zorgden voor grote veranderingen. Nieuwe resultaten leidden tot nieuwe verwachtingen. Het besef dat een goed lopend bedrijf ook voor mij binnen handbereik was, stimuleerde me op door te gaan op de ingeslagen weg. Ik ondernam activiteiten die me hielpen te groeien als persoon en daarmee ook in mijn bedrijf.

Als jij gelooft dat er meer mogelijk is voor jou dan je nu ervaart, wil ik je bemoedigen. Je hoeft niet altijd alleen te ploeteren. Door de handen in een te slaan, bereik je meer. Ik wil je graag helpen je droom tot een realiteit te maken. Ik weet hoe je kunt vastlopen in steeds maar proberen zonder te slagen. Daarom wil ik je helpen bij het inslaan naar een nieuwe weg met nieuwe mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf. Stap voor stap, op een manier die past bij jou en klopt met de persoon die jij bent!

Meer weten?

Kijk op dienstenaanbod op welke manier ik hierin met je kan samenwerken.

Dit is wat mij inspireert om anderen te helpen hun mogelijkheden te ontdekken. En wie weet om ook anderen zoals dit jongetje in staat te stellen hun dromen te laten uitkomen….