• +31 6 589 41 089
  • info@businessyounique.nl

Wie is Petra?

De vele mogelijkheden die het ondernemerschap biedt waren voor mij  de reden om Business YOUnique op te richten. De vrijheid, het avontuur en de uitdagingen van het ondernemen trokken mij zo aan dat ik besloot mijn baan als jurist op te zeggen. Nadat ik mijn rechtenstudie had afgerond, heb ik met veel plezier bij justitie gewerkt. Na 10 jaar nam ik het besluit het roer om te gooien. Ik volgde opleidingen op het gebied van personal- en businesscoaching. De combinatie van beide vormen van coaching pas ik nu toe in Business YOUnique. Mijn drijfveer is ondernemers te helpen hun persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en deze samen met de nieuwste zakelijke strategieën  in te zetten om een succesvol bedrijf te creëren.

Iets wat ik naast ondernemen graag doe is het maken van reizen naar verre, onbekende bestemmingen. Tijdens een van mijn reizen ontmoette ik een jongetje dat me altijd is bijgebleven. Hij was bijzonder vaardig in het maken van radslagen en atletische oefeningen, die hij maar wat graag vertoonde. Zijn omstandigheden stonden hem echter niet toe dit talent verder te ontwikkelen; hij was ‘gedoemd’ op straat de kost bij elkaar te schrapen. Dat deed hij met een bewonderenswaardig plezier door het vertonen van zijn kunsten.

Ik realiseerde me dat er vele mensen zijn zoals dit jongetje, die niet de mogelijk hebben hun talenten te ontwikkelen en hun leven in te richten zoals zij dat graag zouden willen. Deze ontmoeting zette mij ertoe aan mijn eigen mogelijkheden zoveel mogelijk te erkennen en te benutten. Dit is ook wat mij inspireert om anderen te helpen hun mogelijkheden te ontdekken en wie weet om ook anderen zoals dit jongetje in staat te stellen hun dromen te laten uitkomen….